Aanmelden Breehornweekend 2018

Het Breehornweekend 2018 wordt gehouden op zaterdag 8 en zondag 9 september in Makkum. Na vier jaar zijn we weer terug op het Noordelijke IJsselmeer. Zo hopen we diegenen voor wie een weekendreis naar het Zuidelijke IJsselmeer te ver was, te stimuleren dit jaar weer van de partij te zijn. 
We zijn van harte welkom bij WatersportVereniging Makkum (WVM) aan het Makkumerdiep. Je vindt deze als eerste haven vanaf IJsselmeer aan stuurboord in het kanaal naar Makkum. Ligplaatsen zijn gereserveerd en de kantine staat ons het hele weekend ter beschikking. Aankomst is mogelijk op vrijdagavond of zaterdagochtend.

 

Het programma is als volgt:

Zaterdagmorgen
10.30 uur         Koffie met iets lekkers in de kantine van het clubhuis.
Zaterdagmiddag
13.00 uur         Palaver, daarna zeilwedstijd op het IJsselmeer. Organisatie in handen van de wedstrijdcommissie van de WVM.
16.00 uur         Prijsuitreiking en gezellig borrelen met een hapje en een drankje.
Zaterdagavond
19.00 uur         Gezamenlijke maaltijd uit eigen kombuis in het clubhuis. Ieder maakt een scheepsmaaltijd (koud/warm). Daaruit stellen we een overheerlijk buffet samen.
21.00 uur         Gezellige nazit met bijv. uitwisseling vakantieverhalen
Zondagmorgen
10.00 uur         Gezamenlijk koffie als afsluiting van het weekend

Meld je aan via onderstaand formulier. Dit wordt het top-Breehornweekend sinds jaren! De teller staat nu (1 week voor aanvang weekend) op 25 aanmeldingen. Van alle types zijn schepen aanwezig, alleen de 31-voeter ontbreekt.

Breehornweekend 2018

Verplicht veld <span class="ninja-forms-req-symbol">*</span>

About Yvonne Hofmeester

Yvonne Hofmeester