IJsbeerenburgtocht van de kustzeilers

Voor alle doorgewinterde Breehornzeilers onder ons een oproep namens de Nederlandse Vereeniging van Kustzeilers:
Na het doorslaande succes van de illustere IJsbeerenburgtocht 2015 organiseert de NVvK tussen Kerst en Oud & Nieuw wederom een informeel rondje over Waddenzee en IJsselmeer. Geen strak plan, geen excursies, geen walprogramma, maar wel lekker uitwaaien in de donkere dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw. Ligt uw boot in het water en laat u zich niet afschrikken door een beetje kou? Vaar dan mee!

Verzamelen dinsdag 27 december in Enkhuizen, de volgende dag zeilen naar Makkum en donderdag 29 december door naar Den Helder. Op 30 december via Den Oever terug naar het IJsselmeer/Enkhuizen, waarna u geheel bent uitgewaaid en opgefrist, klaar voor de jaarwisseling. Thermokleding, mutsen, handschoenen, warme chocomel, glühwein, Beerenburg en oliebollen zijn de ingrediënten voor deze dagen .

Iedereen is welkom op deze sfeervolle tocht. Wel vragen wij u om zich voor 20 december a.s. aan te melden via de website in verband met communicatie over het weer, mogelijke routeaanpassing, etc. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

Ruud van de Fliert
bureau@kustzeilers.nl
030-6932079
www.kustzeilers.nl

About Yvonne Hofmeester

Yvonne Hofmeester