Breehornweekend 2019: Ketelhaven

Het Breehornweekend 2019 is op zaterdag 14 en zondag 15 september in Ketelhaven. We zijn daar te gast in de thuishaven van de Vereniging van Kustzeilers. Aan de passantensteiger zijn voor ons voldoende ligplaatsen gereserveerd en voor degenen die dat willen, zijn er ook boxen beschikbaar.

Ketelhaven ligt ten zuiden van het IJsselmeer, even voorbij Urk,  aan het Ketelmeer. De meesten van ons zullen dus door de Ketelbrug moeten. Maar na de noodzakelijke renovatie van 2 jaar geleden, draait deze brug tijdens ons weekend tussen 9:30-20:30 uur en wel ieder half uur om .20 en .50 uur. Kijk ook op openingstijden Ketelbrug. Het passeren van deze brug hoeft dus geen reden te zijn om niet te komen.

Ketelhaven beschikt niet over een verenigingsgebouw. Daarom wijken we voor het gezellige samenzijn uit naar het aan de haven gelegen Restaurant Lands-End.  We hebben daar een barruimte met terras kunnen reserveren. Geen potluck dit jaar dus. Zodra de aanmelding via de site openstaat, horen de leden dat van het bestuur.

About Yvonne Hofmeester

Yvonne Hofmeester